getting error when debugging nodejs in visual studio 2013

Jan 7, 2014 at 9:16 AM
Edited Jan 10, 2014 at 9:11 AM
i installed NTVS alpha for VS 2013 and I also installed node.js in my pc , but when I am trying to debug in npm , its showing error (unistalled and install again with repair option but no use ) , nodejs working perfectly
PM> node app.js
node :
At line:1 char:1
  • node app.js
  • ~~~~~~~~~~~
    • CategoryInfo : NotSpecified: (:String) [], RemoteException
    • FullyQualifiedErrorId : NativeCommandError
module.js:340
throw err;
      ^
Error: Cannot find module 'C:\Users\manikanta reddy\Documents\Visual Studio 2013\Projects\NodejsConsoleApp1\app.js'
at Function.Module._resolveFilename (module.js:338:15)
at Function.Module._load (module.js:280:25)
at Function.Module.runMain (module.js:497:10)
at startup (node.js:119:16)
at node.js:901:3
Coordinator
Jan 7, 2014 at 7:50 PM
Hi, just checking, were you able to get it to work? (you marked it as an answer)
Jan 10, 2014 at 9:12 AM
No I haven't still getting same error will please help me
Coordinator
Jan 10, 2014 at 11:01 PM
The default setting is to break into the debugger whenever an exception is raised. It looks like that's what happened here. You should be able to continue execution at that point (it may break again at the next exception, just keep hitting continue). You can change the default settings for the various Node.js exceptions to change this behavior in Debug->Exceptions dialog.

If that's not the case, then we'll need to see more of your code, and the packages you are using.
Jan 11, 2014 at 3:54 PM
its single line of code

console.log('hai node');